Дестинации
България Гърция Испания Мароко Русия Тунис Турция Черна гора Чехия

Карлови Вари - Марианске Лазне - Чешки замъци - Златна Прага, 26-30 юли, самолетна програма. Промо цена!

 
Почивка Карлови Вари - Марианске Лазне - Чешки замъци - Златна Прага, 26-30 юли, самолетна програма. Промо цена!

 

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ
26.07.2019 859.00   

Цена от: 859.00 BGN

 
Карлови Вари - Марианске Лазне - Чешки замъци - Златна Прага
СПА столиците на  Чехия
Обиколна програма с обслужване на български език
5 дни / 4 нощувки, 26.07.19 - 30.07.19


Пакетна цена на турист: 999 лв. Промо цена от 859 лв.

Програма на екскурзията:

26 юли - петък. Отпътуване от София с редовен полет на а/к България Еър в 10:15 ч. Пристигане в Прага в 11:20 ч. Посрещане от представителя на туроператора. Трансфер до Карлови вари /100 км/. Свободно време за обяд в типична местна бирария и пешеходна обиколка /2 часа/: площада с 5* хотел Пуп, Стария и Новия театър, колонадите, руската православна църква. 18:00 ч - отпътуване за Марианске лазне - малката СПА перла на Чехия /50 км/. Настаняване в хотел Danubius hotel Villa Butterfly 4*. Свободно време. Нощувка.
27 юли - събота. Закуска. Пешеходна обиколка на Марианске лазне: музикалния фонтан с 250 водни струи, издигащи се на височина от 6 м под звуците на известни музикални произведения от цял свят, изящните колонади с минералните извори, парка на града. Свободно време. Следобед по желание: пешеходна разходка по туристическите пътеки на Марианске лазне и възможност за посещение на парка Бохеминиум, в който се представени 75 миниатюрни макета на чешки замъци и природни забележителности. Входът се заплаща на място /6 евро/. Нощувка.
28 юли - неделя. Закуска. 08:00 ч - отпътуване за замъка Кинжварт /11 км/, разходка в парка „Под колоните на дърветата” /1 час/. Отпътуване за замъка Бечов на Теплоу /на 13 км/, пленяващ със своето водно огледало и съхраняващ мощите на Св.Маур, които са на второ място по значимост след Чешкото съкровище, пазено в Св.Вит в Прага. Разглеждане на експозицията /около час, входът се заплаща на място/. Обяд. Отпътуване за Прага /150 км/. Настаняване в хотел АХА 3*, с перфектна локация в Стария град на Прага. 17:00 ч - класическа пешеходна обиколка  на Прага /2 часа/: Площада на Републиката с Обецния дом, кубистичния дом на Гончаар - къщата при Черната Мадона с прочутото Ориент кафе, базиликата Св.Якуб, катедралата Дева Мария Тинска, площада на Стария град с астрономическият часовник, ул. Железна, Карловия университет, Ставовския театър. Нощувка.
29 юли - понеделник. Закуска. Пешеходна екскурзия в Мала Страна: Пражката крепост – емблема на Прага, Св.Вит, Чешкия сенат, църквата Св. Дева Мария Победителка с Детето на Прага, площада на Стария град, Карловия мост. По желание: разглеждане на Въртобвската градина /3,5 евро/ с чудесна панорама към Прага. Необходимо е ползване на градски транспорт. Свободно време. Нощувка.
30 юли - вторник. Закуска. Освобождаване на стаите. 09:00 ч - трансфер до летище. 12:00 ч - излитане за София с полет FB 302, пристигане в 14:50 ч. в София.

Агенцията си запазва правото да променя последователността на програмата.

Необходими документи за пътуване: Лична карта или задграничен паспорт валидни поне 6 месеца от датата на връщане, деца под 18 г. - нотариално заверена декларация в случай, че не са придружени и от двамата си родители.

Условия за записване: Депозит от 450 лв при записване, доплащане - 14 дни преди отпътуване.
 

Програмата се провежда при минимум 12 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 16 дни преди датата на отпътуване.


Условия за анулация:

В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора за организираното пътуване от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки:


 Цената включва:
  • самолетен билет София - Прага - София на а/к България Еър с летищни такси*
  • трансфери по програмата
  • 2 нощувки със закуски в стандартни двойни стаи в хотел 4* в Марианске Лазне
  • 2 нощувки със закуски в стандартни двойни стаи в хотел 3* в Прага
  • описаната екскурзионна програма с екскурзовод на български език
  • 2 пешеходни екскурзии на Прага с лицензиран екскурзовод на български език
  • представител на туроператора по време на пътуването
  • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро

* Летищните такси подлежат на препотвърждение от авиокомпанията към датата на издаване на билета - 1 седмица преди дата на пътуване.


Цената не включва:
  • входни такси за посещаваните замъци /около 10 евро за двата  замъка по програмата/
  • обяди, вечери
 

Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал