Дестинации
България Гърция Испания Мароко Русия Тунис Турция Черна гора Чехия

Класическа Москва, 12-16 юни, от Бургас. 4 нощувки! 2 последни места!

 
Почивка Класическа Москва, 12-16 юни, от Бургас. 4 нощувки! 2 последни места!

 

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ
12.06.2019 1578.00   

Цена от: 1578.00 BGN

 

Класическа Москва
Полет от Бургас

5 дни / 4 нощувки, 12-16 юни 2019

 

2 последни места по програмата !!!


Търси се мъж за комбинация в двойна стая!


Програма на екскурзията:

                   
12 юни. Излитане от летище Бургас в 16:35 ч. с авиокомпания S7 Airlines за Москва. Пристигане в Москва на летище Домодедово в 19:50 ч. Посрещане и трансфер до хотел Салют 4*. Настаняване в стаи комфорт. Нощувка.
13 юни. Закуска. Панорамна обиколка на български език на Москва: Червения площад – политическият център на Руската федерация, събора на Василий Блажени, изграден през 16 век в чест на превземането на Казан от Иван Грозни, Спаската кула, ГУМ-а - най-старият търговски дом в Русия, мавзолея на Ленин,  възстановения храм на Христос Спасител - символ на възраждащата се християнска Русия, Московските булеварди, Московския университет, Театралния площад, ул. Тверская, Сталиновските небостъргачи и др. Обяд в ресторант в града. Екскурзия с екскурзовод на български език в Третяковската галерия - разглеждане на нейната уникална колекция, създадена от мецената Павел Третяков с произведения на Васнецов, Врубел, Левитан, Репин, Шишкин и др. Трансфер до хотела. (продължителност на програмата около 8 часа). Нощувка.
14 юни. Закуска. Екскурзия на български език в Кремъл - архитектурния комплекс, Ивановския площад със знаменитите Цар Пушка и Цар Камбана, Успенския, Архангелския и Благовещенския събор. Посещение на Оръжейната палата - московски музей-съкровищница, част от комплекса Големия Кремълски дворец. В нея се съхраняват царски и патриаршески скъпоценности, изработени от кремълските майстори или подарени от чуждестранни посолства. Обяд в ресторант в града. Разходка с корабче по Москва-река. Разходката продължава час и половина, а от борда на кораба се виждат Кремъл, Покровския събор, Големият Каменен мост, Храмът на Христос Спасител, Парка на Културата, Новодевичий манастир и др. Трансфер до хотела.(продължителност на програмата около 8 часа).  Свободно време. Нощувка.
15 юни. Закуска. Екскурзия в Царицино - Царицино е дворец с голям парк в южната част на Москва. Построен е в през 1776-1796 година от императрица Екатерина II по проект на архитектите Василий Баженов и Матвей Казаков. Посещение на Големия дворец и парка. Пешеходна екскурзия по Старый Арбат - една от основните забележителности на Москва, пешеходна улица с много сувенирни магазини, кафета и старинни сгради. Историята на Арбат започва преди 500 год. и обликът и` се променя до края на 19 в. Трансфер до хотела. (продължителност – около 6,5 часа). Свободно време. Нощувка.
16 юни. Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летище Домодедово. Полет Москва - Бургас с авиокомпания S7 Airlines в 12:00 ч. Пристигане в Бургас в 15:40 ч.

Полетното разписание е в местни времена.
Туроператорът си запазва правото за промени в последователността  на провеждане на екскурзионната програма.


Условия за резервация:

 

Програмата се провежда при минимум 15 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 15 дни преди датата на отпътуване.


Условия за анулация:

В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки:

 Цената включва:
- самолетен билет полет Бургас - Москва - Бургас с авиокомпания S7 Airlines
- летищни такси 118 лв. към 19.09.18 (цената подлежи на препотвърждение при издаване на самолетния билет)
- 4 нощувки със закуска в хотел Салют 4* в стаи комфорт
- 2 обяда в Москва
- трансфери летище-хотел-летище
- описаната програма с лицензиран екскурзовод на български език
- входни такси за посещаваните музеи по програмата
- медицинска застраховка (с покритие 50000 €)


Цената не включва:
-  стойността на руската виза за български граждани със срок за издаване 14 календарни дни с включена такса визов център - 120 лв. Необходим е задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на връщане в България и 1 цветна снимка паспортен формат
-  лични разходи
 

Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал