Дестинации
България Гърция Испания Италия Кипър Португалия Русия Турция Турция - от София и Варна Чехия

Олимпийска ривиера Лято 2020, всяка събота от 30.05 до 19.09, автобусна програма

 
Почивка Олимпийска ривиера Лято 2020, всяка събота от 30.05 до 19.09, автобусна програма


Цена от: 322.00 BGN

 

Почивка на Олимпийска Ривиера с автобус за Лято 2020
Дати на отпътуване: Всяка събота от 30.05.20 до 19.09.20 (включително)


 


Гърция отново Ви очаква със синьото море, горещото слънце и страхотни плажове! Програмата ни с автобус за Лято 2020 на Олимпийска Ривиера предлага голям избор от хотели и база на изхранване. Цените са пакетни за 7 нощувки в лева на помещение. Транспортът е по маршрут София - Олимпийска Ривиера - София.


Описание на програмата:

Първи ден (събота):  Отпътуване от София в 06:00 ч. от стадион "Васил Левски". Пристигане на Олимпийска ривиера в ранния следобяд. Настаняване. Вечеря (за хотелите на база полупансион и All inclusive). Нощувка.
Втори ден (неделя) - Седми ден (петък): Закуска. Обяд (за хотелите на база All inclusive). Свободно време. Възможност за допълнителна екскурзия.* Вечеря (за хотелите на база полупансион и All inclusive). Нощувка.
Осми ден (събота): Закуска. Отпътуване за България и пристигане в София вечерта. Обратното връщане става в определен и предварително обявен час, освен ако автобусът не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата.

Възможност за отпътуване от град Пловдив / Пазарджик - 10 лв. на човек в двете посоки.
 

Град Място на тръгване Час на тръгване Цена за доплащане
Пловдив OMV – до х-л Санкт Петербург 3:30 часа 10.00 лв.
Пазарджик SHELL – на магистралата 3:50 – 4:00часа 10.00 лв.


ВАЖНО: В Гърция е въведена задължителна общинска такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела (в сила от 01.01.18г.). Таксата е между 0,50 и 4 евро на вечер на стая.

Начин на плащане: в брой или по банка.

Условия за плащане: При резервация се заплаща 30% от пакетната цена. Доплащане до 100%  – до края на срока на ранните записвания /ако резервацията е с отстъпка за ранни записвания/ и до 14 дни от датата на заминаване - за останалите резервации. 
 

Програмата се провежда при минимум 40 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 10 дни преди датата на отпътуване.


Условия за анулация:                                 

Изключенията/ ако има такива/ са обозначени под всеки един хотел.Цената включва:
  • трансфер по маршрута София - Олимпийска ривиера - София
  • 7 нощувки в избрания хотел със съответната база изхранване
  • медицинска застраховка с покритие 10000 евро. Доплащане за медицинска застраховка на лица над 66 г.възраст - по 12 лв. на човек, на престой.


Цената не включва:
  • екскурзии по желание
  • разходи от личен характер
  • Задължителна общинска такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела (в сила от 01.01.18г.). Таксата е между 0,50 и 4 евро на вечер на стая.
  • доплащане за медицинска застраховка на лица над 66 г.възраст - по 12 лв. на човек, на престой.


Необходими документи:
Обща информация за пътуването:                                    

1. Совалката стартира от дата 30.05.20 /събота-събота/ до дата 19.09.20 - последен курс.
2. Тръгване в 6:00 часа от „Стадион Васил Левски”. Винаги се предоставя телефон на водача / български за територията на България и гръцки за територията на Гърция /, който се дава на клиентите за обратна връзка. Обратното връщане става в определен и предварително обявен в превозното средство ориентировъчен час, освен ако последното не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата организатор. Дори и при пристигане на транспортното средство по-рано - този час се спазва и туристите изчакват.
3. Пътуването се осъществява при минимум 10 пълноплащащи туриста. Ако няма необходимия минимум туроператорът предлага: 1. Друга дата; 2. Друга програма или 3. Връщане на сумата. Срокът за информиране на туристите е 7 дни преди датата на отпътуване.
4. Срокове на анулации по договор или по упоменати от хотела условия.
5. При резервация е необходимо да ни подадете следните данни: Три имена, ЕГН / за деца родени след 2000 година + дата на раждане / и номер на документа, с който ще пътуват /лична карта или международен паспорт/. Задължително ни се предоставя копие от договора за организирано пътуване! Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт или с лични карти, ако имат такива. Когато дете под 18 години пътува само с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие. За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители. Задължително е да разполагаме с телефон за връзка с туристите. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.
6. Туроператорът застрахова задължително всички свои клиенти, пътуващи организирано зад граница с медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина”
7. Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на България, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
8. При някои хотели oтстъпките за деца важат само при настаняването им с двама възрастни.                 
9. Резервацията се счита за валидна при внесен депозит от минимум 30% от размера на пакета за всеки турист и подписан Договор с клиента.                
10. ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за действия или бездействия на трети лица, които не са пряко свързани с изпълнението на програмата, но имат косвено отношение.
11. ПРИ ДРАСТИЧНО ПОСКЪПВАНЕ НА ГОРИВОТО, СИ ЗАПАЗВАМЕ ПРАВОТО ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ ЦЕНАТА НА ТРАНСПОРТА, ЗА ПРЕДСТОЯЩИ ПЪТУВАНИЯ, НЕЗАВИСИМО КОГА СА РЕЗЕРВИРАНИ И ЗАПЛАТЕНИ.
12. В Гърция е въведена задължителна общинска такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела (в сила от 01.01.18г.). Таксата е между 0,50 и 4 евро на вечер на стая.               
                
ЗА САМОТО ПЪТУВАНЕ !!!              

Във връзка с организираното пътуване Ви информираме за следното:                

1. Трансферът до и от Паралия Катерини, Oлимпик Бийч и Платамонас се извършва на совалков принцип, т.е. транспортното средство минава през няколко хотела и на отиване и на връщане и следователно се налага изчакване от страна на туристите. Това не е индивидуален трансфер.                
2. Деца до 12 години заплатили само цената на транспорта и застраховката ползват седалка, но по закон не сме длъжни да подсигуряваме детски столчета.
3. Големината на превозните средства зависи от броя на хората. Информация за вида, марката и номера на превозното средство се дават в четвъртък. Транспортните средства на отиване и на връщане не винаги са едни и същи, ето защо местата са фиксирани само на отиване! Водачът настанява туристите на връщане, в зависимост от маршрута.
4. Настаняването по всички хотели става след 14:00 часа.                
5. Освобождаването на стаите става до 12:00 часа най-късно /освен, ако не е упоменато друго от хотела /. При неспазване – на място хотелът може да изиска заплащане на допълнителен престой по цени на рецепция.                
6. Връщането става по предварително дадена от водача информация – приблизителен час. Туристите изчакват във фоайето. Ако превозното средство закъснее малко, най-учтиво молим за търпение. Туристите винаги разполагат с телефон за връзка.
7. По програма на отиване се прави 1 спирка на територията на България - Сандански – Happy Bar & Grill . На връщане на бензиностанция Shell / на територията на Гърция/ и на бензиностанция OMV на Благоевград. ТРАНСПОРТНОТО СРЕДСТВО НЕ СПИРА НА СУПЕР МАРКЕТИ !                 
8. Ако има туристи от градове по маршрута – се взимат и оставят на уречените предварително места, а туристите, които тръгват от София се вземат и оставят само на стадион „Васил Левски“. Междинни спирки в София град НЕ СЕ ПРАВЯТ !
9. Консумацията на храна и пушенето в превозните средства са забранени!
 
ЦЕНИ НА ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА:

Почивка в Porto Daliani Apartments
PORTO DALIANI APARTMENTS ☆☆
Цена от322.00 BGN
Хотелът се намира на 250 м от плажа и на 500 м от центъра на курорта Паралия Катерини.

Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Почивка в Yakinthos
YAKINTHOS
Цена от340.00 BGN
Хотелът се намира на 200 м от плажа и на 500 м от центъра на курорта Паралия Катерини. Двуетажна сграда с асансьор и ново крило (построено през 2018 г.) с 16 стаи (стаи супериор).

Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Почивка в Avra
AVRA ☆☆
Цена от360.00 BGN
Хотелът се намира на плажа в самия център на курорта Паралия Катерини.

Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Почивка в Kouros
KOUROS ☆☆
Цена от374.00 BGN
Хотелът се намира на 100 м от плажа в курорта Паралия Катерини.

Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Почивка в Konstantin
KONSTANTIN ☆☆
Цена от381.00 BGN
Хотелът се намира на 20 м от плажа в курорта Паралия Катерини.
Почивка в Scandinavia
SCANDINAVIA ☆☆
Цена от400.00 BGN
Хотелът се намира на 100 м от пясъчния плаж в курортно селище Паралия Катерини, на 7 км от Катерини, на 70 км от град Солун.
Почивка в Kalipso Resort
KALIPSO RESORT ☆☆
Цена от408.00 BGN
Хотелът се намира на 50 м от плажа в курорта Паралия Катерини. На 30 м от хотела има автобусна спирка.

Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Почивка в Poseidon
POSEIDON ☆☆☆
Цена от414.00 BGN
Хотел Poseidon е напълно реновиран и се намира в самия център на курорта Паралия Катерини, само на 80 м от плажа.
Почивка в Regina Mare   Hotel
REGINA MARE HOTEL ☆☆☆
Цена от428.00 BGN
Тризвездният хотел Regina Mare се намира в центъра на курорното селище Паралия Катерини в Пиерия, само на 10 метра от плажа.

Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Почивка в Gold Stern
GOLD STERN ☆☆☆
Цена от435.00 BGN
Хотелът се намира на 70 м от плажа в курортно селище Паралия Катерини, с невероятна гледка към морето.

Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Почивка в Ioni
IONI ☆☆☆
Цена от442.00 BGN
Хотелът се намира на 20 м от плажната ивица в курортно селище Паралия Катерини в областта Пиерия, на 62 км от град Солун.

Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Почивка в G.L.
G.L. ☆☆☆
Цена от451.00 BGN
Хотелът се намира на 80 м от плажа в центъра на курорта Паралия Катерини.

Доплащане за полупансион - 115 лв за възрастен и дете над 7 г. възраст, 87 лв. за дете от 0-7 г.
Почивка в Porto Del Sol
PORTO DEL SOL ☆☆☆
Цена от454.00 BGN
Хотелът е разположен на плажа в курорта Паралия Катерини с прекрасна гледка на морския бряг и към връх Олимп.
Почивка в Platon Beach Hotel
PLATON BEACH HOTEL ☆☆☆
Цена от456.00 BGN
хотелът се намира на 50 м от плажа на куротно селище Олимпик Бийч. На 10 м от хотела има автобусна спирка.

Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Почивка в Kronos
KRONOS ☆☆☆
Цена от472.00 BGN
Хотел Kronos е разположен на 5 минути от центъра на селището Платамонас на Олимпийската Ривиера, с прекрасен изглед към крепостта Платамон, на 60 м от морския бряг.

Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Почивка в Lito
LITO ☆☆
Цена от497.00 BGN
Хотелът се намира на 20 м от пясъчен градски плаж в Паралия Катерини, на 7 км от Катерини, на 70 км от Солун и на 85 км от летището в Солун.
Почивка в Sun  Beach
SUN BEACH ☆☆☆
Цена от503.00 BGN
Хотелът се намира до плажа в курортно селище Платамонас на Олимпийската Ривиера, в подножието на планината Олимп.

Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Почивка в Panorama
PANORAMA ☆☆☆
Цена от535.00 BGN
Хотелът е разположен на брега на морето в курортно селище Паралия Катерини.

Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.03!
Почивка в Smartline Mediterranean
SMARTLINE MEDITERRANEAN ☆☆☆☆
Цена от537.00 BGN
Хотелът се намира на 80 м от плажа в курортно селище Паралия Катерини, на 70 км от град Солун.

Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 30.11!
Почивка в Mediterranean Princess
MEDITERRANEAN PRINCESS ☆☆☆☆
Цена от571.00 BGN
Хотел Mediterranean Princess е построен през 2008 г. и се намира се 120 м от морето, на 400 м от курортно селище Паралия Катерини и на 6 км от град Катерини.

Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 30.11!
Почивка в Europe
EUROPE ☆☆☆
Цена от579.00 BGN
Хотелът се намира на 100 м от морето в курорта Паралия Катерини.

Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Почивка в Principal
PRINCIPAL ☆☆☆
Цена от593.00 BGN
Хотелът се намира на 250 м от плажа в Паралия Катерини. Хотелът e построен през 2008 г.

Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Почивка в Grand Platon
GRAND PLATON ☆☆☆☆
Цена от604.00 BGN
Хотелът се намира на 200 м от плажа в курорта Паралия Катерини. Хотелът е разположен на обширна озеленена територия и се състои от централна сграда и бунгала.

Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Почивка в Cosmopolitan Hotel & Spa
COSMOPOLITAN HOTEL & SPA ☆☆☆☆
Цена от619.00 BGN
Хотелът се намира на 200 м от пясъчния плаж на курорта Паралия Катерини, в Пиерия.

Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Почивка в Danai
DANAI ☆☆☆☆
Цена от633.00 BGN
Хотелът е разположен в курортно селище Олимпик Бийч, по крайбрежието на Пиерия, на 8 км от Катерини, на 5 мин от плажа и в близост до множество таверни и магазини.

Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Почивка в Olympus Thea Boutique
OLYMPUS THEA BOUTIQUE ☆☆☆☆
Цена от640.00 BGN
Хотелът е разположен амфитеатрално до селището Платамонас, до известната крепост. Хотелът предлага редовен шатъл до плажа през лятото.

Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.01!
Почивка в Mediterranean Village
MEDITERRANEAN VILLAGE ☆☆☆☆☆
Цена от722.00 BGN
Луксозният петзвезден хотел се намира на плажа, на 700 м от курорта Паралия Катерини в подножието на връх Олимп.

Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 30.11!
Почивка в Giannoulis
GIANNOULIS ☆☆☆
Цена от752.00 BGN
Хотелът се намира на плажа между курортните селища Паралия Катерини (на 1500 м) и Олимпик Бийч (на 500 м).

Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Почивка в Cronwell Platamon Resort
CRONWELL PLATAMON RESORT ☆☆☆☆☆
Цена от1161.00 BGN
Хотелът се намира се в подножието на Олимп на брега на морето с невероятна плажна ивица в курортно селище Платамонас. В близост до Солун, Лариса, Трикала, Катерини.

Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!


Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал